zec

Промоцију књиге „САКРИЋУ ТЕ У МОРЕ УСПОМЕНА“ пратитиће кабаре ‘’Како сам постао песник’’ у извођењу аутора и његових пријатеља.
Учествују: Весна Марковић, Тијана Пантић, Катарина Рувидић, Катарина Балетић, Марина Зец и Јована Зец.

Кабаре „Како сам постао песник“ Владана Зеца први пут је изведен у Београду 2014 у клубу „Куглаш“. Овај музичко поетски кабаре је представљен као позивница свима онима који желе да се врате у седамдесете и осамдесете и који желе да чују песникове анегдоте из тог времена. Ово је прича о једном детињству, једној младости и одрастању у Београду тих година.
Владан Зец (1961) је одрастао и и школовао се у Београду. По завршетку Прве београдске гимназије уписао је Факултет за фитичко васпитање, на коме је дипломирао 1983. Године 1985. започиње рад са децом и младима. Посебно поглавље у његовом раду представљају ауторски програми, анимације и представе за децу. Пише љубавну поезију и до сада је објавио две збирке песама „Сакрићу те у море успомена“ и „Да су мени очи твоје“ које су намењене младима и свима који желе да уз стихове о првим љубавима поново доживе та романтична времена.