Изложба под називом ДЕ(-)СТИГМА је део рада на дестигматизацији и прихватању особа са менталним потешкоћама у Србији.

Специфичност изложбе је та што је скоро цела поставка настала у радно терапијским процесима за време епидемије Цоронавирус-а у Србји, такође аутори су особе са менталним потешкоћама који користе услуге ОТ Центра и немају никакво формално образовање унутар сфере уметности. Сваки рад је настао као продукт окупационо тераписјког процеса уз професионално вођство. 

Имаћете прилике да уз ауторе радова прођете кроз изложбу и том приликом ћете моћи да чујете на који начин су настали радови, бићете у прилици лично да видите и чујете о веома деликатном начину настајања радова кроз окупационо терапијски процес.

Уз ауторе радова ту ће бити наши радни терапеути и сарадници из области заштите менталног здравља који ће поделити њихова искуства која су стечена у време епидемије у Србији, на који начин су морали да се професионално адаптирају како би наставили пружање терапијских услуга њиховим корисницима, који су били изазови и са каквим препрекама су се суочавали да би дошло до изложбе ДЕ(-)СТИГМА.

Изложба ће се одржати 13-16 Новембра у кући Ђуре Јакшића, Скадарска 34, Београд. Отварање изложбе је у 18х.

Уз све мере предострожности и праћење епидемиолошких препорука са задовољством Вас позивамо да дођете и будете део нашег света.

За више информација можете посетити наш сајт: www.centarot.com,

FB:  https://www.facebook.com/otcentar/

Instagram: https://www.instagram.com/ot_centar_bg/

email: otcentar@gmail.com