Са великим задовољством најављујемо књижевну промоцију коју не би требало да пропустите.

У четвртак, 27. јуна са почетком у 18 сати, представиће вам се Љуба Вујовић са новим књижевним остварењем „Несањане приче“.

Љубомир има иза себе збирку песама и прича „Цвет из туђе баште“, коју је такође промовисао код нас у Кући, али су Несањане приче нешто сасвим другачије.

Књига има укупно девет прича. Свака од њих је наратив за себе и све оне полазе, изузев неколико, од неке одређене ситуације или дијалога у зубарској ординацији. Аутор књиге је по професији стоматолог, па се зато сиже књиге гранао у необичне и занимљиве згоде у које је наративно лице, зубар Доца бивао укључен често против своје воље, све проналазећи начине да се из таквих ситуација „извуче“. У Љубиним причама, као у неком филму имамо елементе различитих жанрова, љубавних и криминалистичких, који се преплићу са топлим пријатељствима. која вас носе кроз причу.

НЕСАЊАНЕ ПРИЧЕ обилују сјајним описима, интересантним завршецима и дијалозима који ће држати вашу пажњу док их будете читали…

О књизи ће говорити: Душан Цицвара, новинар и књижевник, рецензент књиге, Маја Белегишанин Ивановић, песникиња и књижевна критичарка, такође рецензенткиња, Владимир Ђурђевић, драмски писац и сценариста, Слободан Стојадиновић, илустратор књиге и аутор.

До сусрета у четвртак уз поздраве и добре жеље!